Grupa de Germană

Din acest an școlar, 2017-2018, Dani’s Children va avea și grupă cu predare în limba germană. Sistemul educațional la această grupă se va desfășura doar în limba germană, cu educator specializat.

Și în acest an, ca și până acum, susținem  și îndrumăm copiii de la primii pași și primele cuvinte până în pragul clasei I. În această călătorie a lor, micuții vor fi însoțiți de parteneri de nădejde. Suntem înzestrați cu experiență, răbdare și dragoste pentru copii. Îi vom ajuta să capete curaj și încredere în forțele proprii. Îi îndrumăm să își descopere și să își dezvolte creativitatea și talentele personale.

Cum avem grijă de Dani’s Children?

Procesul nostru  educațional ține cont de personalitatea  fiecărui copil. Totodată stimulează gândirea logică și exprimarea artistică și ajută la dezvoltarea fizică, emoțională și intelectuală în mod armonios, precum și la integrarea socială.

Programele noastre sunt bine structurate. Sunt flexibile. Au în vedere faptul că fiecare copil este diferit. Îl ajutăm să se integreze în echipă și să devină un coechipier activ al acesteia. Nu pierdem nimic din vedere când vine vorba de creșterea frumoasă și educarea corectă. Ei sunt viitorii oameni mari.

Prin urmare, la Dani’s Children veți găsi o grădină de flori îngrijită și îndrumată de cea pe care unii dintre voi o știți de 10 ani, Dna Dani.

 • Contact

  Persoane de contact
  Director Daniela Trifa (Pascu)
  0721.800.099

  Adresa
  Str. Silvestru, Nr. 42,
  Sector 2, Bucuresti


  Reper
  Intersectia Bd. Dacia cu Calea Mosilor, Biserica Silvestru
 • Ultimele noutati!