Preturi

 

 Imagini pentru butterfly and daisy

Program Scurt

08.00-13.30

900 Ron / luna

Inscriere

Program Mediu

08.00-16.30

1100 Ron / luna

Inscriere

Program Lung

08.00-19.00

1200 Ron / luna

Inscriere

8.00 – 9.00 Sosirea copiilor; vizita medicala; inviorarea de dimineata
9.00 – 9.30 Mic dejun
9.30 – 12.30 Activitati instructiv-educative
12.30 – 13.00 Pranz
13.00 – 15.30 Somn
15.30 – 16.00 Gustare
16.00 – 17.30 Activitati instructiv-educative
17.30 – 19.00 Activitati liber alese
19.00 Plecarea copiilor
* Mese incluse in program mic dejun, pranz mic dejun, pranz, gustare mic dejun, pranz, gustare
Inscriere Inscriere Inscriere

Aveti 20% reducere in primele doua luni daca va inscrieti in lunile august sau septembrie si 10% reducere din taxa pentru un an, daca aduceti un prieten.

*Limba engleza(2ore/saptamana) este inclusa in pretul pachetelor de baza.

** Pentru grupa Cresa si grupa Mini, facilitatile sunt cele prezentate mai sus iar tarifele cresc cu 100 Ron dupa cum urmeaza:

Program Scurt 1000 RON / luna

Program Mediu 1200 RON / luna

Program Lung 1300 RON / luna

*** Pentru 2 sau mai multi frati se aplica o reducere de 10% la tariful de baza la programul mediu sau lung.

**** Pentru plata in avans pentru o perioada mai mare de 3 luni se aplica reduceri (5% pentru 3-6 luni si 10% pentru 6-12 luni).

Tarife After-school

Puteti opta doar pentru TEME si veti plati 350ron sau pentru unul dintre urmatoarele programe:

Program scurt (12.00-16.00) 850ron/luna ce include transport de la scoala la after, masa de pranz si teme.

Program lung (12.00-19.00) 900ron/luna ce include transport de la scoala la after, masa de pranz, teme, gustarea de dupa-amiaza si activitati recreative.

Activitati optionale

*aceste cursuri sunt deschise si pentru copiii neinscrisi la Dani’s Children.

Un  mod nou si inedit de activitate sportiva pentru copii.

Dorim sa motivam copiii sa faca miscare imbinand arta circului cu elemente de educatie fizica printr-un optional care, cu siguranta le va aduce zambetul pe buze.

Alaturi de un profesor atestat si pregatit profesional, cu o experienta de peste 10 ani in strainatate, copiii au sansa de a invata sa jongleze, sa mearga pe sarma, sa stapaneasca cercuri de hula hoop, intr-o atmonsfera placuta si relaxanta…Activitatile sunt adaptate in functie de nivelul de varsta al copiilor .  Toate aceste activitati au drept scop formarea si dezvoltarea deprinderilor motrice, a dexteritatii, a indemanarii si a simtului echilibrului.

Jongleria este o forma de acrobatie bazata pe abilitatea de a manevra diverse obiecte: mingi, bastoane, farfurii, bulave, fulare, inele, bete, etc. Rezultatul este o miscare armonica, cursiva si spectaculoasa a acestora. In urma acestui curs de acrobatie  chiar si un novice se va simti ca un profesionist al jongleriilor.

Instructor  Nicoleta Bussman

Pret:  80ron/luna/4 sedinte

“Eu sunt creativ” este un atelier care imbina creativitatea cu distractia, pictura cu bricolajul si indemanarea cu utilul. La atelier copilul o sa invete cum sa decoreze, sa creeze obiecte prin diferite tehnici: tehnica servetelului, tehnica colajului, pictura pe lemn si sa recicleze obiecte intr-un mod creativ.

Scopurile optionalului vizeaza dezvoltarea creativitatii, a modului de gandi, de a vedea un obiect finalizat parcurgand mai multe etape si de a introduce in constiinta copiilor placerea de a investi pasiune in munca lor, de a le stimula imaginatia ( o bucata de material dintr-un tricou vechi poate deveni un servetel decorativ, etc. ), de a le dezvolta un tip de constiinta a lumii in care traiesc si de a pretui resursele.

Reinvestind un obiect cu o functie, copiii vor invata concepte precum: “valoarea unui obiect e data de cel care il detine”, “propria imaginatie da valoarea pe care o cautam in exterior”, “daca vrei un lucru intr-un anumit fel, tu trebuie sa-l faci”, etc.

Profesor  Ana-Maria Galeteanu

Pret:  80ron/luna/4 sedinte

Muzica face oamenii mai frumosi, mai buni, ii face sa zambeasca atunci cand totul e disperare. Ea rascoleste toate sentimentele; si, ca si dupa o furtuna, sufletul, linistindu-se, devine mai bun, mai ingaduitor, mai nobil.

Prin optionalul meu patrund in sufletele copiilor si ii ajut sa se descopere, sa-si invinga emotiile, sa-si dezvolte atentia distributiva. „Muzica porneste de la inima si se sdreseaza inimilor” ne-a invatat Enescu. Si eu, la randul meu, ii invat pe copii sa-si deschida sufletele spre tot ce e frumos si sa considere muzica o lumina calauzitoare in viata.

Si sa nu uitam ca pianul este singurul instrument care necesita folosirea simultana a ambelor maini, deci dezvolta ambele emisfere cerebrale, atat cea a creatiei, a frumosului, cat si cea a logicii, a ratiunii.

Profesor Daniela Trifa(Pascu)

Pret:   200ron/luna/4 sedinte individuale

Noi, la Learn with joy,  credem  ca pasii facuti de cei mici in copilarie sunt definitorii pentru insusirea modalitatilor sanatoase de relationare si pentru dezvoltarea abilitatilor si bunelor maniere.

Atelierele noastre au rolul de a-i pregati pe copii pentru o viata care se transforma sub ochii nostri. Treptat ii ajutam  sa deprinda o autonomie necesara gasind echilibrul intre a lasa copilul sa exploreze, sa realizeze lucruri pentru el insusi si prin el insusi si in acelasi timp asigurand o dinamica ce favorizeaza interactiunea si exprimarea in raport cu ceilalti. Contribuim la dezvoltarea activitatilor cognitive, motrice, emotionale, relationale, empatice prin activitati interactive si jucause specifice fiecarei categorii de varsta.

Metoda pe care o abordam,  PSIHODRAMA, este una bazata pe actiune si joc. Exercitiile practice favorizeaza dezvoltarea corporala si emotionala  a copiilor, creativitatea si gandirea.  O alta metoda de real ajutor in lucrul cu copiii este ANALIZA TRANZACTIONALA. Aceasta metoda  propune un model relational prin care ne acceptam pe noi insine si ii acceptam pe toti ceilalti asa cum sunt, impunand limite sanatoase.

Psihoterapeuti:  Cristina Barzoiu si Irina-Catalina Manta

Pret: 80ron/luna/4sedinte

Dezvoltarea personala include activitati si experiente care au scopul final de a imbunatati starea de constientizare, dezvoltare a talentelor si abilitatilor personale, imbunatatirea calitatii vietii si contribuirea la realizarea aspiratiilor si viselor personale.

Programa Learn 2B prezinta activitati testate, pentru copiii prescolari, concepute nu doar pentru a-I invata ce este “normal”, ci si pentru a-i ajuta sa invete strategii  eficiente de confruntare cu problemele caracteristice grupului de varsta. Organizate diferentiat pe categorii de varsta, aceste activitati acopera patru domenii principale: dezvoltarea personala, dezvoltarea emotionala, dezvoltarea sociala si cea cognitiva.

In cadrul programelor de dezvoltare personala, copiii invata sa comunice eficient, sa isi invinga timiditatea, sa relationeze optim cu parintii, colegii si prietenii, sa isi dezvolte creativitatea,  sa se cunoasca pe sine, sa devina mai responsabili,  sa constientizeze consecintele propriului comportament asupra celorlalti si efectele acestuia pe termen lung, sa isi dezvolte disponibilitatea pentru a invata, perseverenta si automotivarea.

Gratuit-Lectorate pentru parinti

Psiholog: Laura Andrunachi

Pret: 100ron/luna/4 sedinte

Avand in vedere scaderea treptata a interesului manifestat catre sport, sansa de a incepe de la o varsta frageda activitatea sportiva este benefica oricarui copil pentru o dezvoltare fizica si psihica optima.

In cadrul lectiilor de tenis, copiii vor efectua exercitii de alergare, sarituri, gimnastica, coordonare, exercitii de indemanare, precum si jocuri specifice acestui sport. Vor invata atitudinea generala pe teren, lovituri specifice tenisului(lovitura de dreapta si lovitura de rever, serviciul, voleul), asezarea la minge, jocul de picioare, jocul de tenis.

In cadrul cursurilor de initiere in tenis se acorda o mare importanta corectitudinii lovirii, dar nu este neglijata placerea copiilor de a se juca si de a juca tenis. Practicarea acestui sport solicita copilului concentrare si atentie, ii dezvolta supletea si coordonarea miscarilor, simtul tactic, viteza, forta, rezistenta, capacitatea de orientare in spatiu si timp, capacitatea de reactie,  echilibrul.

Profesor:  Radu Popa

Pret:  120ron/luna/4sedinte

Profesor:  Alina Ciuperca

Pret:  140ron/luna/8sedinte

 • Contact

  Persoane de contact
  Director Daniela Trifa (Pascu)
  0721.800.099

  Adresa
  Str. Silvestru, Nr. 42,
  Sector 2, Bucuresti


  Reper
  Intersectia Bd. Dacia cu Calea Mosilor, Biserica Silvestru
 • Ultimele noutati!